Eurodac – fabrica de masini automate pentru productie

Linie automata pentru panouri din spuma poliuretanica – Top Panel

Linie automata pentru panouri din spuma poliuretanica – Top Panel

Eurodac Automation a realizat pentru Top Panel, unul dintre cei mai mari producatori autohtoni de panouri termoizolante, o linie de prelucrare a panourilor din spuma poliuretanica, pentru linia de produse Thermo Top.

Linia a fost produsa in colaborare cu firma italiana OMS Group firma de prestigiu, cu peste 40 de ani de experienta in constructia de masini si echipamente pentru fabrici ce folosesc spuma poliuretanica, s-a realizat in urma dorintei ambelor companii de a realiza un proiect impreuna si a se adapta la cerintele pietei comune europene. Experienta in utilaje de prelucrare a OMS Group impreuna cu expertiza in automatizari a specialistilor Eurodac, au condus la definitivarea unui proiect de succes si la inceputul unei colaborari pe termen lung.

Linia realizata de Eurodac Automation este o linie automatizata complexa, care realizeaza opertatiuni de debitare, frezare, transport, orientare, marcare, destivuire, stivuire, numarare, infoliere, etichetare si verificare a panourilor termoizolante.
Proiectarea si productia acesteia, programarea si realizarea panoului de automatizare, montajul si punerea in functiune, au fost realizate integral in Romania, asigurand obtinerea unei calitati superioare a produselor finite si permitand ca aceste produse noi sa fie destinate atat pietei din Romania cat si exporturilor, in egala masura.

Top Panel este unul dintre cei mai importanti clienti Eurodac Automation, alaturi de companii multinationale precum Continental Automotive , HELLA KGaA Hueck & Co., Zentyss si multe altele.

Contact rapid

Echipa noastra va sta la dispozitie la:

Telefon: 0722.450.863

Email: info@eurodac.ri

Acest site foloseste cookie-uri