Eurodac – fabrica de masini automate pentru productie

Inovație la echipamentul automatizat pentru paletizare

Inovație la echipamentul automatizat pentru paletizare

Compania Eurodac a dezvoltat impreuna cu partenerul sau italian, Filma SRL http://www.filmasrl.it/web/it-IT/default.aspx, un echipament performant pentru infoliat paleti, care include si operatiunea de atasare automata a capacului.

Solutia inovatoare, implementata de inginerii Eurodac Automation pentru grupul Saint-Gobain, este prima de acest tip dezvoltata in totalitate in Romania si aduce o serie de beneficii pentru companiile care au nevoie de solutii optime si integrate pentru infolierea, depozitarea si transportul paletilor.

Echipa Eurodac a realizat, pentru acest proiect, lucrari de cercetare operationala pentru a gasi parametrii necesari reducerii costurilor si eficientizarii operatiunii de infoliere a paletilor si a reusit sa realizeze un echipament care poate rezolva multe dintre nevoile majore, neacoperite, ale companiilor care includ in activitatea lor aceasta operatiune.

Studiile si testele efectuate au dus la realizarea unei masini de infoliat paleti care:

– fixeaza marfa pe paleti astfel incat in timpul transportului sa fie in siguranta
– protejeaza marfa impotriva infiltratiilor, in cazul depozitarii in spatiu deschis
– reduce cu pana la 200% costurile consumabilelor cu ajutorul sistemului de preintindere
– optimizeaza timpul de incarcare si descarcare al paletilor

Prin soluția găsită de Eurodac s-au eliminat problemele cu care se confruntau companiile până acum: deteriorarea mărfii înfoliate depozitate afară, desfacerea mărfii în timpul transportului și costul ridicat al consumabilelor.

Echipamentul, care a fost proiectat pentru a putea fi adaptat la nevoile fiecarui client, este oferit la un cost adaptat pietii din Romania, si de asemenea, fiind realizat local, este accesibil intr-un timp foarte scurt.

Un alt avantaj al acestui echipament il reprezinta service-ul rapid si disponibilitatea imediata a specialistilor Eurodac pentru eventuale indrumari legate de functionare.

Contact rapid

Echipa noastra va sta la dispozitie la:

Telefon: 0722.450.863

Email: info@eurodac.ro

Acest site foloseste cookie-uri