Eurodac – fabrica de masini automate pentru productie

Despre Eurodac

Despre Eurodac

Fabrica de masini automate care inchide ciclul de fabricatie

Eurodac este fabrica de masini automate pentru productie care produce linii complet automate sau masini de sine statatoare. 

Folosim componente industriale interschimbabile care se pot achitiziona rapid. 

Cautam simplicitatea solutiilor cinematice astfel incat viitoarele masini automate sa nu depinda de tehnologie avansata si nici de personal cu inalta calificare.

Evaluare proiect

Verificam cerintele clientului si cautam solutii contructive potrivite pentru realizarea echipamentului dar si pentru interactiunea cu operatorii si personalul de intretinere

Evaluare proiect

Gestionare proiectului

Se intocmeste planul de lucru , se infromeaza clientul despre: stadiul lucrarilor, utilitati, pozitonarea in fabrica, teste

Gestionare proiectului

Proiectare mecanica

Se realizeaza proiectul si se scot desenele de executie astfel incat sa poata fi prelucrate direct de echipamente.

Proiectare mecanica

Proiectare electrica

Pe baza cerintelor dinamice si a secventei de miscari se realizeaza dimensionarea componentelor si a panoului electric

Proiectare electrica

Executie mecanica

In atelierul de prelucrari se executa piesele iar in atelierul de montaj sunt realizate cadrele si suportii, apoi toate piesele sunt asamblate

Executie mecanica

Executie electrica

Se realizeaza pozitionarea componentelor in panoul electric si se realizeaza conexiunile electrice urmand a se face testele de care a panoului electric

Executie electrica

Montaj si testare interna

Testare interna si validare la Eurodac: dupa conectarea panoului electric la echipament se realizeaza testele de casa pentru a aduce echipamentul la regimul de functionare din tema

Montaj si testare interna

Punere in functiune si validare la Client

In fabrica clientului se pozitioneaza echipamentul in zona alocata si fac legaturile cu celelalte echipamente si se incep testele de productivitatea si calitate urmand instruirea si apoi verificare cunostintelor presonalului.

Dupa predarea documentelor Eurodac pastreaza legatura permanent cu clientii pentru a asigura suport tehnic rapid.

Punere in functiune si validare la Client

Eurodac este o companie business to business care produce echipamente industriale moderne personalizate dupa cerințele clientului, fiabile și eficiente și distribuie utilaje de la companii internaționale de renume, precum Bosch, Clevertech, Imanpack sau Sevval.

Pentru că produce o parte dintre utilaje în România, Eurodac asigură livrare rapidă iar inginerii noștri oferă suport tehnic specializat și service post-garanție.

Echipamentele performante și automatizările industriale Eurodac sunt proiectate conform cerințelor clienților, pentru creșterea productivității din industria alimentară, industria farmaceutică, a bunurilor de consum, a materialelor de construcții, cosmetică sau auto.

Practic, Eurodac furnizează utilaje automate pentru producție și fabrici la cheie pentru producția de serie – ambalare, procesare, transport, manipulare, etichetare.

Profesionalismul și respectul pentru produsele de calitate ne ghidează munca. Printre clienții care au încredere în noi se numără Coca Cola, Heidi, Chio, Angst, Mega Image, Nestle sau Continental. 

Echipa Eurodac este formată din specialiști care au lucrat în proiecte internaționale, pe trei continente – America, Europa și Asia, dobândind astfel o experiență vastă în furnizarea de linii de producție performante, cu tehnologii și concepte moderne la costuri optime, adaptate climatului economic românesc. Inginerii noștri oferă soluții personalizate, ținând cont de componentele industriale agreate de client și de eficientizarea costurilor.

Cu o experienta de peste 8 ani pe piața românească, echipamentele Eurodac sunt proiectate astfel încât să ofere:

– optimizarea spațiului disponibil
– eliminarea accidentelor de muncă
– asigurarea eficienței dorite
– eliminarea pierderilor generate prin: materie primă, ambalaje sau produse non conforme

Prin intermediul parteneriatelor încheiate la nivel internațional cu producători din industria de echipamente și mașini, putem să le oferim clienților noștri echipamente industriale la un raport excelent performanță/preț.

Eurodac este mai mult decât un partener, e parte din echipă!