Eurodac – fabrica de masini automate pentru productie

Eurodac Automation a prezentat la Târgul All Pack 2013 noutăți pentru producătorii din Romania

Eurodac Automation a prezentat la Târgul All Pack 2013 noutăți pentru producătorii din Romania

În perioada 30 octombrie – 3 noiembrie 2013, Eurodac a prezentat la standul său din cadrul Târgului Industrial ALL PACK noutățile în materie de mașini și linii de producție:dozare, îmbuteliere, mașini de ambalat, etichetat, înfoliat paleți, controlul calității, etc

Unul dintre echipamentele prezentate, în colaborare producătorul internațional de cuptoare pentru prăjire și sărare industrială, SEVVAL, partener Eurodac, este Miniroaster-ul. Acesta a fost proiectat pentru a fi instalat și utilizat și în spații de mici dimensiuni, cum ar fi localuri de tip coffee shop pentru prăjirea cafelei, dar și pentru prăjirea și sărarea industrială a diverselor tipuri de semințe, alune, fistic.

Tot în cadrul ALL PACK 2013, la standul Eurodac Automation au avut loc demonstrații de amblat produse lichide folosind mașini de ambalat cu folie flexibilă, dar și demonstrații de înfoliere paleți, prăjire semințe si alune, spre deliciul tuturor vizitatorilor.

Participarea la editia a 15-a a Targului All Pack a fost un real succes, fiind un prilej pentru discutii cu clientii existenti, dar si clienti potentiali. Echipa Eurodac a oferit informatii despre echipamentele distribuite si despre proiectele speciale pe care le realizeaza.

An de an compania Eurodac Automation implementează aplicații industriale, atât prin comercializarea mașinilor automate și a echipamentelor pentru producția de serie, cât și prin proiectarea și producția în Romania a mașinilor și utilajelor pentru industria alimentară, farmaceutică, de construcții și auto. Echipamentele proiectate și furnizate de Eurodac susțin unitățile de producție mici, pentru care putem dezvolta mașini și echipamente individuale sau linii complete de producție și unități la cheie, dar și producătorii consacrați, pentru care dezvoltăm sisteme complexe destinate creșterii productivității și a calității produselor.

Contact rapid

Echipa noastra va sta la dispozitie la:

Telefon: 0722.450.863

Email: info@eurodac.ri

Acest site foloseste cookie-uri