Eurodac – fabrica de masini automate pentru productie

Productivitate de 95% la liniile de producţie Eurodac, realizate pentru fabrica Aqua Queen

Productivitate de 95% la liniile de producţie Eurodac, realizate pentru fabrica Aqua Queen

Lansată în urmă cu doar un an,fabrica de apă plată Aqua Queen a reuşit să se impună cu rapiditate pe piaţă datorită calităţii produselor sale realizate cu linii de îmbuteliere care i-au oferit o eficientă de 95%.

Eurodac a utilat complet fabrica din Afumaţi cu maşini şi echipamente automate care realizează operaţiile de dozare, căpuire, etichetare, ambalare colectivă în baxuri, înfoliere pe paleţi şi cu maşina de suflat preforme.

În momentul contractării Eurodac, fabrica era o hală goală, conectată la o sursă de apă. Provocarea pentru inginerii Eurodac a fost gândirea de la zero a activităţii fabricii, care presupunea proiectarea fluxurilor de producţie, a incintelor de lucru şi realizarea instalaţiei de alimentare cu apă. Totodată, Eurodac a coordonat design-ul pet-urilor de 0.6, 2.5 şi 6 litri, astfel încât să corespundă cerinţelor clientului (volum, rigiditate, ergonomicitate).

După începerea comercializării primelor produse, specialiştii Eurodac au fost solicitaţi pentru dezvoltarea de noi ambalaje, pet-uri de diferite forme şi volume, care să ţină cont de caracteristicile maşinilor şi echipamentelor. A fost necesară o colaborare îndeaproape între reprezentanţii Aqua Queen şi cei ai Eurodac pentru procesul de proiectare a pet-urilor, astfel încât acestea să poată fi manipulate corect de către maşini.

Eurodac a furnizat nu doar linii de producţie, ci a pus şi bazele dezvoltării ulterioare a fabricii, care a reusit să se impună pe piaţă şi să creeze noi locuri de muncă în zona Afumaţi.

Contact rapid

Echipa noastra va sta la dispozitie la:

Telefon: 0722.450.863

Email: info@eurodac.ri

Acest site foloseste cookie-uri