Eurodac – fabrica de masini automate pentru productie

Fabrică de miere realizată de Eurodac Automation, în judetul Ialomița

Fabrică de miere realizată de Eurodac Automation, în judetul Ialomița

Eurodac Automation a finalizat in luna aprilie proiectul in sistem turn-key Fabrica de Miere “Casa Mierii” – din localitatea Ciulnita, judetul Ialomita.

Proiectul de constructie si utilare a centrului de procesare a mierii din Ciulnita a fost initiat in anul 2011 si a inclus, din punct de vedere al utilajelor, un flux complet automat de procesare si dozare a mierii cu o capacitate lunara de peste 50 de tone.

Acesta este al doilea proiect de tipul turn key al companiei Eurodac Automation, care s-a ocupat inclusiv de contructia, realizarea fluxului tehnologic, de utilarea si compartimentarea halei de productie. Proiectul este in intregime realizat in Romania, echipamentele de procesat, dozat si verificat ale fluxului de productie fiind propuse integral de catre echipa de specialisti Eurodac si fiind, totodata, adaptate cerintelor clientului.

Caracteristicile cele mai importante ale proiectului sunt rapiditatea in realizare si obtinerea unui raport calitate – pret excelent.

Inaugurarea fabricii “Casa Mierii” a avut loc vineri, 26 mai, in prezenta domnului primar al localitatii Ciulnita, Dl. Gheorghe Stelica, a presedintelui asociatiei Casa Mierii, Dl. Nicu Cucu si a mai multor reprezentanti ai presei locale. Eurodac Automation ofera pentru fabrica de miere “Casa Mierii” service-ul si mentenanta pentru utilajele instalate.

Contact rapid

Echipa noastra va sta la dispozitie la:

Telefon: 0722.450.863

Email: info@eurodac.ro

Acest site foloseste cookie-uri