Eurodac – fabrica de masini automate pentru productie

AllPack 31 Octombrie – 04 Noiembrie 2012

AllPack 31 Octombrie – 04 Noiembrie 2012

În perioada 31 octombrie – 04 noiembrie 2012, ROMEXPO, în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, organizează cea de-a XIV-a ediție a Târgului Internațional pentru ambalaje, materiale, mașini și echipamente specifice – ALL PACK.

Compania Eurodac Automation, distribuitor de mașini și echipamente automatizate, alături de partenerul său Euro-Jet, distribuitor de echipamente pentru inscripționare industrială, se vor număra printre cele peste 200 de companii din 19 țări care vor expune în Pavilionul Central în cadrul AllPack.

La standul nostru, publicul specializat va putea vizualiza în funcțiune, dar și comanda la prețuri speciale, echipamente pentru Ambalat, Marcare Industrială cu Jet de Cerneală, Înfoliere și Etichetare.

Specialiștii noștri le vor sta la dispoziție celor interesați pentru a le prezenta și a le oferi toate informațiile dorite despre echipamentele expuse, dar și despre celelalte echipamente și masini automate din portofoliul nostru.

Și în acest an, ALL PACK 2012 va oferi industriei de ambalaje şi print posibilitatea de a dovedi publicului specializat expertiza şi progresul tehnologic prin prezentarea de utilaje şi tehnologii moderne care să contribuie la creşterea calităţii ambalajelor, toate ofertate la preţuri competitive.

Contact rapid

Echipa noastra va sta la dispozitie la:

Telefon: 0722.450.863

Email: info@eurodac.ri

Acest site foloseste cookie-uri