Eurodac – fabrica de masini automate pentru productie

Allpack 19-23 Octombrie 2011

Allpack 19-23 Octombrie 2011

ALL PACK singura expoziţie din România dedicată în exclusivitate maşinilor, utilajelor şi materialelor destinate ambalării şi împachetării, se află la a 13-a ediţie şi se va desfăşura în perioada 19-23 octombrie 2011 la Centrul Expoziţional ROMEXPO, Bucureşti.

Eurodac Consulting, unul dintre cei mai importanţi furnizori de echipamente automatizate pentru unităţile de producţie din România, va fi prezentă şi în acest an la eveniment.

Compania noastră va prezenta, în cadrul ediţiei din acest an, tehnologii şi echipamente pentru marcare industrială pentru asigurarea trasabilităţii.

Eurodac introduce pe piaţa din Romania echipamente Germane în urma parteneriatului încheiat cu producatorul EBS Ink Jet Systeme Gmbh. Totodată, Eurodac vă va sta la dispoziţie pentru a vă prezenta şi a găsi împreună cu dumneavoastră soluţii pentru producători oferind echipamente pentru Îmbuteliere şi Dozare, Ambalare, Înfoliere, Controlul Calităţii, Cartonare, Etichetare, Transport şi Manipulare, Procesare, precum şi Proiecte de tipul Turn Key pentru unităţi de producţie.

All Pack 2012 va avea un număr însemnat de firme străine care îşi vor expune noutăţile în domeniu.

În acest an la ROMEXPO se vor desfăşura în aceeaşi perioadă, împreună cu ALL PACK, expoziţiile INDAGRA, ALIMENTA şi EXPO DRINK & WINE. Aceste expoziţii sunt vizitate anual de peste 40.000 de vizitatori.

Contact rapid

Echipa noastra va sta la dispozitie la:

Telefon: 0722.450.863

Email: info@eurodac.ri

Acest site foloseste cookie-uri