Eurodac – fabrica de masini automate pentru productie

Allpack 10-14 Noiembrie 2010

Allpack 10-14 Noiembrie 2010

În perioada 10 – 14 noiembrie 2010 va avea loc, în incinta centrului expozițional Romexpo, cea de-a 12-a ediție a Expoziției internaționale pentru ambalaje, materiale, mașini și echipamente specifice – ALL PACK 2010.

Eurodac Consulting, specializată în distribuția de mașini și echipamente automate pentru producție, va fi prezentă la eveniment, la standul numărul 4 al Pavilionului 13.

În acest an Eurodac va pune accent, în cadrul târgului, pe expunerea de utilaje automatizate și sisteme de producție automate cu scopul creșterii productivității și scăderii costurilor de producție.

Specialiștii noștri îi așteaptă pe cei interesați pentru a le prezenta și a le pune la dispoziție toate informațiile dorite despre echipamente automate pentru producție, echipamente pentru controlul calității, pentru procesare, transport interoperațional și pentru etichetare.

All Pack este o expoziție internațională de referintă pentru acest domeniu, care s-a dezvoltat de la an la an. Târgul găzduiește, anul acesta, aproximativ 50 de firme – furnizori de echipamente și materiale pentru producția de ambalaje, dar și producători sau distribuitori de ambalaje atat din Romania cât și din străinătate.

Contact rapid

Echipa noastra va sta la dispozitie la:

Telefon: 0722.450.863

Email: info@eurodac.ri

Acest site foloseste cookie-uri