Eurodac – fabrica de masini automate pentru productie

Fabrica de miere Medicorx din Alexandria, realizată în totalitate de Eurodac

Fabrica de miere Medicorx din Alexandria, realizată în totalitate de Eurodac

La numai 6 luni de la începerea lucrărilor, EuroDac finalizează proiectul construirii în sitem turn key a fabricii de miere Medicorx din localitatea Bragadiru, judeţul Teleorman, prima de acest fel în judeţul din sudul ţării.

Fabrica a fost finanţată preponderent din fonduri europene și poate procesa anual peste o mie de tone de miere.

Expertiza specialiștilor săi, profesionalismul, dar și capacitatea de adaptare la cerințele pieței din Romania i-au determinat pe cei de la Eurodac să accepte provocarea construirii unei fabrici turnkey, demonstrând capabilitățile extraordinare ale companiei EuroDac de a răspunde oricărei provocări în domeniul automatizării industriale.

Fabrica Medicorx din Bragadiru este o fabrică modernă de procesare a mierei şi fabricare de produse naturale apicole, care include hala de producție, constuită de la temelie, utilarea cu echipamente de procesare și linie de îmbuteliere marca Eurodac Automation, fiind un un proiect 100% Românesc.

Fabricile construite de EuroDac beneficiază de cunoaștrea pietei, de adaptabilitatea în colaborarea cu micii întreprinzători romani și întelegerea completă a cerințelor clienților, precum și propunerea și integrarea unor soluții tehnice la costuri reduse, care să îndeplinească cu success cerințele de productivitate ale clienților.

Colaborarea cu Fabrica Medicorx este un parteneriat pe termen lung. Aceasta va continua și după încheierea proiectului de contrucție și punerea în funcțiune a fabricii, EuroDac participând la continua dezvoltare prin servicii de consultață în achiziția de utilaje și extinderea capacității de procesare și ambalare a unității.

Contact rapid

Echipa noastra va sta la dispozitie la:

Telefon: 0722.450.863

Email: info@eurodac.ri

Acest site foloseste cookie-uri