Eurodac – fabrica de masini automate pentru productie

Detector de metale digital pentru industria alimentară și farmaceutică

Detector de metale digital pentru industria alimentară și farmaceutică

Eurodac lansează pe piața din România, alături de un cunoscut producător mondial, un detector de metale digital folosit în industria alimentară și farmaceutică, cea are rolul de a detecta produsele contaminate sau alterate.

Particularitatea detectorului produs în România constă în designul adaptat produselor ce urmează să fie inspectate. Mai mult, Eurodac împreună cu partenerul internațional comercializează detectoarele la un preț redus datorită optimizării costului de producție. Oferim totodată și rapididate pentru potențialele intervenții de service.

Sistemul HACCP – Hazard Analysis and Critical Control Point – Analiza De Risc Și Punctul Critic De Control este un instrument aplicat în liniile de producție de alimente sau în industria farmaceutică, de la recoltarea produsului până la consumatorul final, recunoscut de Organizația Mondiala a Sănătății ca cea mai eficientă cale de prevenire a bolilor sau accidentelor dobândite de la elemente contaminante sau alterate în produsele alimentare.

Potrivit Autorității Naționale Sanitare Veterinare pentru Siguranța Alimentelor, detectorul de metale este considerat un punct critic de control, deoarece un contaminant metalic nedetectat în timpul procesului de producție constituie un risc neeliminat pentru consumator.

EuroDac a semnat un nou parteneriat internațional cu o firmă de renume, specializată în construcția echipamentelor industriale pentru detectat metale, având ca scop construirea unor detectoare de metale adaptate cerințelor pieței din România.

Contact rapid

Echipa noastra va sta la dispozitie la:

Telefon: 0722.450.863

Email: info@eurodac.ri

Acest site foloseste cookie-uri