Eurodac – fabrica de masini automate pentru productie

Linie automată de sărare pentru alune și semințe, fără nicio pauză de snack

Linie automată de sărare pentru alune și semințe, fără nicio pauză de snack

Care este ingredientul secret al unui meci de fotbal reușit? Răspunsul îl știu suporterii și… inginerii Eurodac. Semințele sau alunele sărate atât cât trebuie. Pentru suporteri, dar mai ales pentru firmele care produc și ambalează semințe și alune, Eurodac a realizat o linie automată de sărare care reduce substanțial timpul de manipulare pentru alimentarea liniei cu produs și realizează o sărare uniformă.

Sărarea este secretul multor mâncăruri delicioase și este o provocare și pentru cele mai pricepute gospodine. A fost o provocare și pentru inginerii noștri care au gândit în detaliu modul de manipulare a produselor ca acestea să fie acoperite integral cu saramură. Au simulat plasarea duzelor și a diverselor tipuri ale jeturilor pentru ca saramura recuperată să fie cât mai puțină.

O reușită a acestei linii de sărare este eliminarea întreruperilor fluxului de producție prin alimentarea directă a mașinii de ambalat. Se încarcă cu ajutorul motostivuitorului mașina de alimentat din saci tip „big bags”, ridicând sacul la o cota de unde acesta este preluat de mașină. Sacul este apoi lăsat automat la o înălțime unde se realizează perforarea gurii de deversare a produselor. Extragerea produselor din sacul „big bag” se face cu ajutorul unui vibrator cu electromagnet, urmând ca produsele să fie transferate pe elevatorul de tip lebădă cu bandă cu racleți și gofraj lateral. Elevatorul alimentează tamburul de sărare în interiorul căruia se produce sărarea cu ajutorul unor palete ce amestecă produsele și le expun de mai multe ori jetului duzelor de sărare și dozatoarelor de sare prăfoasă. După ce produsele sunt sărate, sunt transportate cu ajutorul unui elevator tip lebădă la mașina de ambalat.

Contact rapid

Echipa noastra va sta la dispozitie la:

Telefon: 0722.450.863

Email: info@eurodac.ri

Acest site foloseste cookie-uri