Eurodac – fabrica de masini automate pentru productie

Mașina de dozat, căpuit și etichetat găleți, cu productivitate de până la 1100 pe oră

Mașina de dozat, căpuit și etichetat găleți, cu productivitate de până la 1100 pe oră

Câtă știință este într-o găleată cu tencuială. Răspunsul precis ar fi: foarte multă. Inginerii Eurodac au făcut față unei alte provocări și au livrat unei companii multinaționale producătoare de materiale pentru construcții o mașină de dozat, căpuit și etichetat găleți cu tencuială care să răspundă la toate cerințele tehnice.

Este un echipament automat ce dozează tencuieli în găleți, folosind un cântar cu mărci tensiometrice. Cântarul este programat pentru a gestiona erorile dinamice și umplerea se realizează în două faze: umplerea rapidă și cea fină. Imediat ce găleata este introdusă în mașină, aceasta o preia și o trece prin stația de dozare, apoi este aplicat capacul luat din stiva de capace. După aceasta, capacul este presat și se verifică etanșeitatea găleții, urmând ca aceasta să fie etichetată.

În condițiile în care pompa lucrează cu impulsuri și debite mari, a fost dificilă găsirea mecanismului de dozare fină a tencuielilor, dar și compensarea în magazia de capace a deformărilor acestora astfel încât manipularea acestora să se facă cu cât mai puține blocaje. Inginerii Eurodac au trebuit să găsească un sistem prin care gălețile să fie poziționate precis și rotițe pentru a găsi pe circumferința acestora locul unde se dorește a fi aplicată eticheta autoadezivă.

Manipularea mânerului găleților în timpul rotirii acestora a fost o altă provocare. Însă în final, compania noastră a livrat un echipament performant cu o productivitate de până la 1100 de găleți pe oră, care să poată fi folosit pentru găleți de volume și forme diferite, care realizează etichetarea la o poziție bine stabilită față de mânerul găleților.

Contact rapid

Echipa noastra va sta la dispozitie la:

Telefon: 0722.450.863

Email: info@eurodac.ri

Acest site foloseste cookie-uri