Eurodac – fabrica de masini automate pentru productie

Eurodac a participat la Pack Expo cu mașini automate de cursă lungă!

Eurodac a participat la Pack Expo cu mașini automate de cursă lungă!

Eurodac Automation a adus la ediția 2016 a Pack Expo mașini automate de cursă lungă. Asta pentru că noi știm că afacerile sunt o cursă iar drumul poate fi uneori cu gropi, cu limite de viteză și cu nenumărate taxe. Așa că dorim să le oferim clienților noștri mașini automate de calitate, care să reziste la aceste provocări. Cu mașinile noastre nu faci kilometri pe șosele, dar poți face profit.

La standul Eurodac din cadrul Expo Pack 2016, v-am prezentat echipamente care trec testele EURO NCAP ale industriei:
– ANDURANȚĂ: rezistente în medii industriale agresive
– ERGONOMIE: adaptate perfect la spațiul industrial
– PUTERE: alege forța afacerii tale și noi îți oferim mașini de calitate
– PERMIS DE CONDUCERE: interfețe în limba română, ușor de utilizat
– VITEZĂ: service rapid, piese din stoc
– CONSUM: reglat cu precizie, în funcție de personal, spațiu și produse.

„În România, industria producătoare de mașini este de ani buni pe locul întâi la exporturi, însumând aproape 50% din acestea. Toți ochii sunt ațintiți pe industria autovehiculelor, ignorând un potențial imens – cel al industriei producătoare de mașini și unelte. Noi producem de zece ani echipamente automate în România, cu ingineri români, cunoaștem realitățile de la noi și știm că drumul spre profit nu e deloc ușor. Dar ca și în industria auto, și la noi, lucrurile sunt simple: cu o mașină potrivită, dovedești până la urmă drumurile românești. Asta face Eurodac, oferă mașinile automate de producție potrivite, oricare ar fi drumul industrial pe care clienții noștri îl aleg”, a explicat conceptul Dragoș Stoica, director de vânzări Eurodac.

La târgul industriei ambalării am avut șansa să ne întâlnim clienții noștri cu care facem deja echipă de ani buni, dar și să ne prezentăm altor întreprinzători aflați în căutarea unor colaborări. Cu toții au putut vedea la standul nostru o mașină de ambalat cu cântar multi-head, o mașină verticală de dozat fluide la stick, care se poate adapta pentru prăfoase sau granulate, o mașină de ambalat orizontală, o mașină de ambalat pentru pungi preformate, sisteme de marcare industrială și sisteme de controlul calității.

Vă mulțumim că ne-ați fost alături la Pack Expo! Ne vedem cu alte noutăți la Indagra, între 2 și 6 noiembrie!

Contact rapid

Echipa noastra va sta la dispozitie la:

Telefon: 0722.450.863

Email: info@eurodac.ri

Acest site foloseste cookie-uri