Eurodac – fabrica de masini automate pentru productie

14 tipuri de ambalaje, o singură mașină de ambalat Eurodac

14 tipuri de ambalaje, o singură mașină de ambalat Eurodac

Inginerii Eurodac au realizat, pentru o companie din industria materialelor de construcții care comercializează organe de asamblare (dibluri, șuruburi, piulițe, șaibe, etc.), o mașină de ambalat cu cântar multihead cu 14 capete. Particularitatea proiectului a fost cuprinderea tuturor organelor de asamblare, a căror formă și mărime varia (de exemplu, de la șuruburi de la lungimea de 20mm până la 150mm) într-o varietate cât mai mare de formate ale pungilor și de organe de asamblare diferite, astfel încât schimbarea de la un format la altul să nu-i ia unui operator mai mult de cinci minute.

O provocare a fost și alegerea materialului pentru pungi care să fie suficient de rezistent pentru piesele metalice și ascuțite și determinarea formatului pentru a ocupa cât mai puțin spațiu la depozitare sau transport. Astfel, Eurodac a implementat ambalarea automată a organelor de asamblare la pungi într-un ambalaj flexibil multi strat cu bază din Polipropilenă.

Firma beneficiară a proiectului a dorit eficientizarea și diversificarea modului de ambalare a produselor prin automatizarea procesului. Și a obținut acest lucru 100%. Inginerii Eurodac au livrat sistemul de alimentare vibrant (buncăr vibrator cu electromagneți), transportorul cu cupe și mașina de ambalat verticală cu cântar multihead. Iar investiția a permis clientului să penetreze pe alte piețe din jurul României și să își crească cifra de afaceri.

Contact rapid

Echipa noastra va sta la dispozitie la:

Telefon: 0722.450.863

Email: info@eurodac.ri

Acest site foloseste cookie-uri