Eurodac – fabrica de masini automate pentru productie

Fabrică “de pus murături”, utilată complet de Eurodac

Fabrică “de pus murături”, utilată complet de Eurodac

Procesul de transformare a legumelor în murături în oţet, zacuscă sau în legume şi fructe la borcan a fost scurtat şi eficientizat de liniile de producţie Eurodac.

Focus TDR, firmă care produce şi comercializează conserve doar în borcane de sticlă, a fost utilată de la zero de Eurodac.
Fabrica este autonomă 100% şi cuprinde maşini şi utilaje de spălare, curăţare de coajă, tăiere şi gătire a legumelor, de sterilizare şi îmbuteliere, pasteurizare, etichetare şi marcare cu dată şi lot a borcanelor.

Pentru că produsele sunt sezoniere, trebuie procesate rapid. Provocarea pentru Eurodac a fost optimizarea fluxurilor de producţie astfel încât timpul de procesare şi îmbuteliere să fie cât mai mic.

Întreprinzătorul din Scorniceşti, Olt, colectează legume şi fructe, prin centrele speciale, doar din producţia locală. Datorită calităţii produselor sale, a reuşit să se extindă şi să creeze noi locuri de muncă în zonă, astfel, indirect, Eurodac a contribuit la încurajarea producţiei locale şi la creșterea numărului de persoane cu loc de muncă din zonă.

Contact rapid

Echipa noastra va sta la dispozitie la:

Telefon: 0722.450.863

Email: info@eurodac.ri

Acest site foloseste cookie-uri