Eurodac – fabrica de masini automate pentru productie

Eurodac oferă echipamente industriale și servicii la standarde ISO 9001

Eurodac oferă echipamente industriale și servicii la standarde ISO 9001

Eurodac, companie care produce și distribuie echipamente industriale moderne, fiabile și eficiente, a primit certificarea Societății Române pentru Asigurarea Calității (SRAC).

Timp de nouă ani, calitatea și experiența inginerilor Eurodac au reprezentat garanția noastră în fața clienților. Iar acum, compania Eurodac are și garanția oferită de certificarea SRAC pentru design, execuția și instalare mașinilor și echipamentelor industriale și implementarea și menținerea managementului calității conform cu standardul ISO 9001:2008.

Fiind preocupați în permanență să evoluăm, să ne îmbunătățim serviciile și să demonstrăm încă o dată că suntem parteneri de încredere ai clienților noștri, procesul de certificare SRAC a fost unul firesc . Standardul ISO 9001:2008 a fost implementat de peste un milion de companii și organizații din peste 170 de țări din întreaga lume. Eurodac demonstrează astfel că este un competitor serios pe piața românească, cu parteneri internaționali de renume”, a declarat Dragoș Stoica, directorul de vânzări al Eurodac.

Eurodac furnizează utilaje automate pentru producție și fabrici la cheie pentru producția de serie – ambalare, procesare, transport, manipulare, etichetare. Anul trecut, Eurodac a lansat programul Prima fabrică prin care oferă un sistem avantajos de rate de până la un an pentru achiziționarea liniei de producție, astfel încât beneficiarul să se poată concentra pe producția și vânzarea produselor și mai puțin pe acoperirea costurilor investiției inițiale.

Contact rapid

Echipa noastra va sta la dispozitie la:

Telefon: 0722.450.863

Email: info@eurodac.ro

Acest site foloseste cookie-uri