Eurodac – fabrica de masini automate pentru productie

Cincinala Eurodac Automation prezentată la Money Channel

Cincinala Eurodac Automation prezentată la Money Channel

„Un proiect ambițios”, „o idee foarte interesantă”, așa a descris moderatorul emisiunii Business Lunch de la Money Channel Cincinala Eurodac Automation, primul proiect de încurajare a producției de mașini automate 100% românești.

Directorul de vânzări al Eurodac Automation, ing. Dragoș Stoica, a explicat ce-și propune compania în următorii cinci ani:
„Compania Eurodac este o companie tânără, de doar opt ani și suntem printre puținii producători de utilaje automate de producție. Și conceptul pe care vrem să-l dezvoltăm la TIB 2014 este să repunem România pe harta producătorilor de mașini automate. Am vrut să ne desprindem de ce face toată lumea, de a aduce mașini de afară și a face efectiv comerț cu utilaje.
Trebuie să aduci un plus valoare la ceea ce vinzi. Noi proiectăm, producem și punem în funcțiune echipamente automate. La început piața românească nu a primit prea bine această idee, dar acum avem semnale, mai mult decât semnale, și contracte cu companii importante din străinătate care cumpără mașini produse 100% în România.
E un proiect ambițios. În 1982, acum 32 de ani, eram a zecea țară exportatoare de mașini-unelte din lume. În 2014 suntem printre cei mai mari exportatori de creiere. Vrem să se întoarcă în țară creierele și să le punem la treabă.”

Printr-o campanie amplă online de conștientizare publică, lansată la TIB 2014, echipa EURODAC AUTOMATION își dorește să schimbe paradigma și, în următorii cinci ani, România să fie repusă pe harta industriei mondiale producătoare de mașini automatizate și unelte.
Pe site-urile de socializare vor fi promovate periodic inovațiile românești și mașinile automatizate produse de inginerii EURODAC AUTOMATION, proiecte care demonstrează că industria românească și-a păstrat tradiția și are potențial.

Urmariti intreaga emisiune aici: https://www.youtube.com/watch?v=qUPiJZ9XQBM

Contact rapid

Echipa noastra va sta la dispozitie la:

Telefon: 0722.450.863

Email: info@eurodac.ri

Acest site foloseste cookie-uri